ROSA BANDET

27 september 2010

ÄR VI SÅ JOBBIGA ATT GÅ FÖRBI???

Jag förstår inte vissa människor..

Är det verkligen så jobbigt att vi mammor är ute bland er andra i samhället . Varje gång man är i centrum med sin vagn så får man suck och stön från stressade män/kvinnor som försöker komma förbi min babytravel tvilling vagn :) Som om det skulle var jätte jobbigt att gå runt vagnen .Och ska inte tala om det högljuda klagomålen man får när man tar rulltrappan och ibland knuffarna när personen bakom försöker tränga sig förbi i rulltrappan..( det är sant har hänt 1 gång)
Det verkar också som om det är besvärligt när vi med vagn stannar och ska fixa något som kanske stoppa i en napp eller ge något att dricka till sina uttråkade småttingar. Då får man också stön och pust !
Jag tycker synd om alla stackars stressade människor som försöker knuffa ner barnvagnar nedför rulltrappor. Tänk på att de som sitter i våra vagnar är framtiden och hoppas inte de gnäller när ni kommer rullandes i er rullator. Utan stannar upp och hjälper er om det skulle behövas.


Nu är det ju faktiskt mer människor som ger än leenden och glatt tittar ner i vagnen när de går förbi än de som gnäller och klagar.. Men ändå!!

2 kommentarer:

  1. Men usch vilka surjönsar det finns där ute på stan. Ignorera dessa stressade, gråa människor.

    Du har en underbar blogg Lisa.

    SvaraRadera
  2. så sant liza, gu va många kärringar jag har stött på. HIhi. Men mer glada miner än sura

    SvaraRadera

Tack för din kommentar