ROSA BANDET

23 september 2010

KYRKAN

Här ska Logan döpas på Lördag om prästen fortfarande vill :) 


Vi hade möte idag med den charmerande prästen Åke!! Mercedes var väldigt fascinerad av alla gravar och tror nu att under alla gravstenar där ligger gammel mormor Ulla och sover och säger man annat så får man tydligt höra att så är det inte för där sover mormor Ulla ..

Mercedes hann oxå med att pröva kyrkans toalett , för mitt under Åkes djupa tal om dopet så säger Mercedes Bajsa mamma bajsa :) Typiskt hur är det möjligt med barn att alltid när man är långt från toalett eller i affärer och liknande som de blir panik bajs nödiga. 
När de är spädbarn då bajsar de alltid ned sig när man precis kommit utanför dörren och måste stapla sig in igen och byta blöja, men då är man åtminstonde hemma. Det gick i alla fall bra för toalett hade de visst i kyrkans källare.. 

När vi sedan gick mot bilen och skulle säga hej då så skulle ju förstås Mercedes vara lite rolig och sa hej då och gjorde prutt ljud mot Åke ..  Så vi får se om han ringer i morgon och lämnar återbud hihihihihi.

2 kommentarer:

  1. Vad kul, Där är ja konfirmerad av just Åke, en riktigt bra präst. Han va den som lärde alla sina konfirmander sjunga ösk sånger istället för psalmer så ni har nog hamnat rätt :)

    SvaraRadera
  2. ha ha ha han verkade vara en rolig prick

    SvaraRadera

Tack för din kommentar