ROSA BANDET

12 november 2010

Hej Lisa! Kan du inte ge lite exempel på vad ni äter för mat, helgmat, frukost snacks & sånt...

SVAR

Hej hej

Oftast så blir det grytor här hemma med pasta,ris, eller potatis till. Grytor är enkelt och sköter sig själv perfekt när man har två småttingar hemma :) Och John älskar grytor.. Och det som också är så bra med grytor är att man får i de små mycket grönt. Grytorna här hemma kan bestå av gris,nöt,fisk,skaldjur och kyckling och en hel del grönsaker :) Vi har faktiskt inte nån speciell helg mat ännu mest kanske för en helg inte ser ut som de flestas Det är inte ofta John är ledig en hel helg. Och är han det så brukar vi passa på att äta ute ..

Frukosten består mest av gröt här hemma (havregrynsgröt) både till de vuxna och barnen, barnen brukar oxå få smoothies med en massa gott i.

Snacks är något vi sällan har hemma. Vi har inget Lördagsgodis utan ibland går det veckor innan Mercedes får godis (vi köper aldrig godis till henne, bara natur godis) och ibland kanske hon får nått mitt i veckan av mormor eller moster. Men godis det blir det väldigt sällan i vårt hus FRUKT däremot får de väldigt ofta!! .Det som är väldigt gott som vi någon gång ibland lyxar till det med är grönsaksdip det är mumma det!!

2 kommentarer:

  1. Observera att viss naturgodis innehåller t.om. mer socker än vanligt godis. Ngt som många inte tänker på och tror att naturgodis skall vara nyttigt. Helt tvärtom!

    SvaraRadera
  2. Det är inte socker jag är rädd för utan alla E ämnen och konserverings medel och färgämnen :) Som finns i vanligt godis !! Socker är ett naturligt ämne och har inget emot det !!!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar