ROSA BANDET

26 oktober 2010

Hur skulle du ställ dig om John blev erbjuden att spela i ett annat lag? Nu när ni byggt hus, skolat in Mercedes och bor nära din familj...

Jag skulle följa med honom såklart.Och stötta honom. Jag har ju vetat hela vår tid tillsammans att det kommer bli en massa flyttande och jag har inga problem med det. Nu är det ju lite annorlunda när vi fått barn och jag kommer inte kunna flytta med honom direkt men ganska fort :)
Vi byggde detta hus för att ha en stabil grund för barnen så de ska känna att de har ett hem . Så om vi flyttar så har vi huset kvar väntandes på att vi ska komma tillbaka hem. För Örebro det är här vi kommer bli gamla och grå ;) Det är ju jätte härligt att ha sin familj nära och vi njuter i fulla drag så länge det varar. Men som sagt man vet aldrig med fotbollen vart den tar oss .

3 kommentarer:

  1. hejsam har det alldrig vart diskutionener på att bostätta sig i gbg.men han känner sig mer som en örebroare nu 'n gbgare.skulle han alldrig vilja bo i gbg o bli gammal o gråa.men han tycker du har offrat så mycket för han skull.så att han vill bjuda igen genom bli gammal o grå i örebro.men ni kommer ha sommar stuga i gbg?.erik

    SvaraRadera
  2. Vet ni hur länge ni blir kvar i Örebro då?

    SvaraRadera
  3. Lisa, du får tänka som så att ju äldre barnen blir desto bättre är det att röra på sig. Mercedes är väl snart tre år (eller redan är) så hon kommer att komma ihåg om ni åker iväg nu. Vilken erfarenhet för henne!
    När vi fick erbjudande att flytta ner till Schweiz var det ingen tvekan om saken. Tilde som är 3,5 har redan lärt sig en massa nytt. Hon har börjat förstå ett annat språk, hon har fått nya vänner då hon går på ett schweiziskt dagis och vi lever verkligen livet nu. Radhuset är uthyrt och jag är mammaledig. Bättre kan det inte bli.
    Du var ju själv med John när han spelade i Danmark och jag antar att du har en massa fina minnen därifrån, låt barnen få uppleva det med.
    Och som du säger, ni har ett hem att komma till efter äventyret. Huset står kvar och familjen är kvar.
    Kör på bara :O) Ut och se världen med barnen!
    Lycka till i erat framtida beslut.
    Kram therese

    SvaraRadera

Tack för din kommentar